team

Direct contact met Infano

T. 0547-351500

Infano: betrouwbare en persoonlijke zorg voor je kind

Infano is een kleinschalige praktijk voor kinder- en jeugdpsychologie. We onderzoeken en/of behandelen kinderen met psychische problemen.

Infano bestaat uit een deskundig en hecht samenwerkend team van kinderpsychologen. Onze benadering is persoonlijk en we werken met op maat gemaakte zorg.

Waarom kies je voor Infano?

kinderpsychologie infanoWe zijn geen grote GGZ-organisatie, maar kleinschalig en persoonlijk. We onderscheiden ons van zelfstandig werkende psychologen omdat we in een team werken. Daardoor kunnen onze deskundige professionals op elkaars expertise en specialisaties terugvallen. 

De lijnen bij Infano zijn kort, zowel tussen collega's onderling als naar buiten toe naar bijvoorbeeld verwijzers en scholen. Hierdoor kunnen we je snel helpen met veel verschillende vragen en problemen.

 >> Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op

 

                                              Corona

Bij Infano hebben we maatregelen genomen om het risico van verspreiding van het virus te beperken. Infano volgt hierbij de landelijke richtlijnen. Onze behandelaren werken zoveel mogelijk vanuit huis. De behandelaar neemt contact met je op als er een afspraak gepland staat. Er zal worden gekeken of er middels video bellen of telefonisch contact behandeld kan worden. Ouders van kinderen die op de wachtlijst staan zullen gebeld worden voor overleg. Je kunt je kind nog wel gewoon aanmelden bij Infano. 

 

Infano is aangesloten bij:

Logo AGGT Cooperatieve vereniging Ambulante Geestelijke Gezondheidszorg Twente
nip logo Nederlands Instituut voor Psychologen
hkz logo kleine organisaties Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector

 

Bewaren

Bewaren

 

Kinderpsychologie Infano

Grotestraat 82
7478 AE Diepenheim
Tel. 0547 - 35 15 00